vik-4Отпушване на сифони,своевременното отпушване на сифони, Ви гарантира предотвратяване на много по-мащабни проблеми с ВиК инсталацията Ви за в бъдеще.

Нашите екипи извършват професионално отпушване на запушените сифони. Когато се налага използваме и машинно отстраняване на проблема със специализирана апаратура.

Запушеният сифон в мивката на кухнята или запушена канализационна тръба могат да доведат до редица проблеми, както за здравето, така и за целостта на дома.

Какво трябва да знаем за случаите на запушване на тръби – най-превантивната и надеждна мярка, за да не се стига до често и силно запушване на тръби, е използването на цедка върху сифона. Такава задържа сапуна, който често е проблем в мивката на банята и мазните натрупвания и остатъци от храни в сифона на мивката в кухнята. Специалистите съветват и един път седмично да се налива гореща вода директно в отворите на тръбите, а един път месечно да се ползват силни препарати разграждащи органични материали.

Какви щети може да донесе запушена тръба – освен да наводните своя дом, може да увредите трайно и съседни апартаменти. Истината е, че водата е една от най-мощните стихии, която, колкото и тихо, така и неусетно си проправя път през необясними места. В случай на запушена или пукната тръба, щетите невинаги личат веднага. Понякога са нужни месеци, дори години, за да забележим въздействието от подобна авария. В повечето подобни случаи, се налага цялостен ремонт и смяна на тръби, както и коригиране в интериора на стени, под, тавани.

В случай на всякакви проблеми, свързани с отпушване на мивки, тоалетни, канали и сифони не се колебайте да се свържете с нас!

Ние работим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината!

Тел.0889 99 35 99 ДЕНОНОЩНО! Тел.0888 999 779