images (10)

 Отпушване на канали София. Разчитайте на нас за всякакъв тип запушване,готови сме  да  отговорим в 6 сутринта или 12 през нощта, нашите ВиК специалисти ще диагностицират  проблемите за да ги решат бързо и професионално. Нашите екипи имат необходимите квалификации и опит да отпушат запушените канали качествено и ефективно. Професионалното оборудване, с което разполагаме, ще Ви гарантира максимално бързо отстраняване на проблема, а бързата ни и своевременна реакция ще Ви позволи максимално бързо да се върнете към нормалното си ежедневие. Като първа цел, трябва да си поставите никога да не оставяте каналите да се запушат напълно. В подобни случаи е трудно да отпушите само с продукти от кухненския шкаф. Ако отпушването на канала не проработи с подръчни средства, следват следните действия, свързани с осигуряване на оттичане, обследване и видеодиагностика на канал.

Разполагаме с богата техника за отпушване на канали, включваща различни ръчни и електрически машини с различна мощност, за различните по големина и диаметри канали, както и машина /помпа/ за отпушване с вода под налягане. При запушване на канализацията, не винаги е възможно точното определяне на мястото на самото  запушване и понякога е необходима повече информация за канализацията – скици, планове, за да може да се разреши проблема, като се извърши правилната диагностика и оценка на последиците от  аварията. Реална помощ в такива ситуации е процедурата видеодиагностика на канали, но тя се  извършва само при отпушен канал.

Комплексни отпушвания на всякакъв вид запушвания,тръби и канализация в София. Предлагаме отпушване на канали,  както и цялостни решения за вашата канализация, баня, тоалетна и кухня. Аварийно отпушване на канали, отводняване, видеодиагностика, профилактика и ремонт на канализация в София. Денонощни услуги за отпушване на улични канали, тръби, мивки, сифони, тоалетни, вани и отводняване на шахти и мазета.

При нужда от отпушване на канали, не се колебайте да ни се доверите и ни потърсете максимално бързо! На Тел.0889 99 35 99 

Ние работим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината!

Благодарим Ви, че посетихте нашия сайт.

Отпушване на канали