Отпушване на Канали София.Ние обслужваме всички канализации във вашия дом или офис.Ние предлагаме отпушване на канали за София и София Област.Отпушваме запушените канали с вибро пружини или с вода под налягане.Без значение какво е запушването, ние ще го отпушим с лекота. Разполагаме с техника за Видеодиагностика, чрез която много точно се установява къде е проблема. След като се види с какво е запушен канала, се определя и с каква машина ще се извърши отпушването.

Ако канала е ПВЦ може да се отпушва с вибро прожини или с вода под налягане.

Ако канала е каменинов, по добре да се отпушва само с вода под налягане за да не го повредите.

Отпушване на тоалетни,Отпушване на сифони на баня,Отпушване на мивки,Отпушване на шахти.Ремонт на канализации на къщи и мазета на жилищни сгради.

Запушеният канал е сериозен проблем, с който в повечето случаи не можете да се справите сами. Ако забележите признаци на запушване във вашата канализация незабавно потърсете професионална помощ, тъй като това ще ви предпази от последващи по-сериозни проблеми.

Кухненски канал : Мазнините, сапуна и хранителните отпадъци са най-големия враг на тръбите.Мазни хранителни отпадъци, органични отпадъци като коса, кожа са сред най-честите причинители за запушване на сифоните на мивки и вани. Ние реагираме до 60 минути от момента на позвъняването.

Нашите водопроводчици са на разположение 24/7 , за да отстранят Вашия проблем  бързо качествено и с гаранция за добре свършена работа. Тел.0889 99 35 99 ДЕНОНОЩНО!

Отпушване на канали

Отпушване на канали