ВиК ремонти

Вик ремонти за София от профилирани водопроводчици.Поддържаме екипи за професионални ВиК ремонти.Те са с дългогодишен опит и умения в ВиК сферата.Оборудвани са с необходимата модерна техника,Бързо и качествено да ремонтират дефектните тръби и кранове и ще спрат течовете. Потърсете ако имате нужда от ремонт на водопроводната инсталация. Знаем какви неприятности носи неизправния водопровод, затова работим прецизно, отговорно и с качествени материали на разумни цени.

Защо да изберете нашите ВиК ремонти ?

Нашият екип е съставен от специалисти водопроводчици с дългогодишен опит в сферата на ВиК ремонтите. Ние оказваме професионален подход и отношение към всеки проблем, свързан с Вашия ВиК ремонт. Извършваме ВиК ремонта само с качествени материали, с което имате спокойствие че водопроводния ремонт който е извършен няма да се повтори скоро.

Предлаганите от нас ВиК ремонти:

  1. – Ремонт на стенни и стоящи батерии.
  2. – Ремонт на батерии за кухня и баня.
  3. – Ремонт на душ батерии.
  4. – Ремонт на термостатични батерии.
  5. -Ремонт на Моноблок.
  6. -Ремонти на ВиК системата.
  7. -Ремонт на душ кабини.
  8. -Ремонт на кранове.
  9. Ремонт на тоалетни казанчета.
  10. Също така и Бързи, аварийни ВиК ремонти от квалифицирани специалисти.

 

Как да предотвратим ВиК ремонт:

На първо място по често да се проверява водопроводната инсталация. Поне един път годишно по възможност да повикаме водопроводна фирма, която да провери всички кранове и връзки за износване.Така ще предотвратите възникване на ВиК авария. Ако все пак сте стигнали до ВиК проблем, гледайте да ви монтират качествени материали. От това ще зависи в по късен етап да не се повтори ВиК ремонта.

Ние предлагаме ремонт на всички видове смесители.

Смесителите за мивка се разделят на две основни категории -стенни, които се монтират на стената над мивката и такива, които се монтират на самата мивка.

Нашите професионални водопроводчици могат бързо и качествено да настроят Вашия нов смесител или да подменят стария. 

Ние сме на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината . Тел. 0889 99 35 99 – ДЕНОНОЩНО!

ВиК ремонт
ВиК ремонт