Аварийни ВиК Услуги за София. Извършваме водопроводни Аварийни услуги. Нашите аварийни водопроводчици може да ви помогнат с всички аварийни водопроводни проблеми, по всяко време. Така че, ако имате теч или спукана тръба която е протекла и не можете да се справите с проблема ни потърсете.

Какво е Аварийна ВиК Услуга:

  • Аварийна водопроводна услуга е когато някоя водопроводна част е избила внезапно.Това се случва при различни причини. Остарели метални тръби,не правилно запоени полипропиленови тръби,некачествени части,остарели меки връзки,не добре оплатнени тръби,стари каменинови тръби за мръсна канализация и др.

Какво да направим  при Аварийна ВиК ситуация ?

  • На първо място трябва веднага да спрем централния кран преди водомера. Ако водата не спира има две причини,едната е да не работи крана другата е аварията да е преди спирателния кран. Ако аварията е преди крана трябва да се спре централния кран на блока или къщата, тези кранове се намират в мазето.
  • Второто е да видете дали можете сами да се оправите с проблема. Ако не можете потърсете водопроводчик който да ви съдейства.

Най чести Аварийни ВиК Проблеми.

  • Най честата е скъсване на елемент (спирателно кранче,тройник,нипел,удължител). Това се случва когато са монтирани некачествени ВиК елементи което води до вик авария.
  • Спукана метална тръба. Това най често се случва заради староста на тръбата, корозията прояжда тръбата и тя се пробива. След което се стига до ВиК Авария.
  • Спукана или сцепена полипропиленова тръба или фитинг. Това най често става поради некачествена тръба или не монтиран правилно елемент.
  • Важно е при изграждане на водопровод ,да се сложи на топлия водопровод тръба която отговаря за това. И  обратното за студена да се сложи тръба която отговаря за предназначението и. За топла вода има различни видове усилени тръби за по дълъг живот и според това къде ще бъдат монтирани се избира и тръбите. За студената е по просто, там имаме полипропилен за вътрешен монтаж и полиетилен за външен монтаж.

При нужда от аварийни ВиК Услуги ни се обадете. Ние сме 24/7 на разположение.Тел.0889 99 35 99 – ДЕНОНОЩНО!

aварийни вик услуги

Аварийни ВиК Услуги

Защо да изберете нашите Аварийни ВиК Услуги

Реагираме бързо. Ако е настъпила Авария на водопровода ние ще се отзовем максимално бързо, имаме и всичко необходимо за справянето с Вик Аварията на момента. В повечето случаи няма да губим време за материали, имаме всичко необходимо за справяне с настъпилата водопроводна авария.

Извършваме Аварийния ремонт с качествен материал с което даваме гаранция за свършената работа.

Работим на нормални цени. Въпреки скъпия материал който влагаме, гледаме цената да не е прекалено висока. Във днешно време все по рядко се залага на качеството, нашата фирма не прави компромис с това и залага на високо качество на изпълнение и добри материали.