течове Малки капки-голяма загуба на вода.

Tечовете във водоснабдителната система са сред основните причини за огромните загуби на вода по мрежата,освен че се губи огромно количество вода, наличието на течове в системата може да доведе и до повреди на сградата.Течовете се определят като повърхностни или видими и подземни или скрити течове. Обикновено повърхностните течове са по-често срещани. Те се откриват сравнително лесно и, съответно, и отстраняването им е по-бързо.Такива течове могат да бъдат:

От водопроводни щрангове (чиста вода) и от канализация (мръсна вода).

От баня.

От фуги.

От сифони.

От тръби.

От ВиК , и др.

Подземните течове са по-трудни за откриване, локализирането им изисква използването на специализирана апаратура, а отстраняването им обикновено отнема повече време. Тези течове обикновено формират и по-голямата част от общите загуби на вода.

За качественото откриване на течове без къртене се използват специални  камери!
Ние като специалисти в тази област използваме Модерна техника за откриване на вашия теч.
Предлагаме бързо и качествена услуга за установяване на точното място на Вашия теч в Банята, Терасата или друго място. 
Наи често източника на влага може да бъде място, което най-малко предполагате,за това е препорачително да бъдете посетени от наш техник за да огледа водопровода и да определи от къде е теча.

Тази услуга е достъпна за София и София Област без почивен ден! За повече информация се свържете с нас на Тел. 0889 99 35 99

Благодарим Ви, че посетихте нашия сайт.